Работното българско заглавие на лентата е Колело към раяДеси Тенекеджиева се снима

...
Работното българско заглавие на лентата е Колело към раяДеси Тенекеджиева се снима
Коментари Харесай

Деси Тенекеджиева се снима във филм с Мики Рурк

Работното българско заглавие на лентата е  " Колело към парадайса "

Деси Тенекеджиева се снима във филма The Wheels Of Heaven с присъединяване на Мики Рурк и режисиран от Бен Чарлз Едуардс. Завършиха фотосите на новия трилър, в който са и известните английски актьори Гари Стреч, Джеф Бел и Сейди Фрост.

Работното българско заглавие на лентата е  " Колело към парадайса ", съобщи.

" Завърши снимачният развой на игралния филм Тhе Wheels of Heaven. Трилърът е с присъединяване на номинирания за “Оскар ” Мики Рурк ( “Кечистът ”), и е продуциран от Деси Тенекеджиева и основаната ѝ в България продуцентска компания Black Sea Film. Копродуцент е огромната кино и инвеститорска, самостоятелна компания от Обединеното Кралство - Goldfinch ", написа Deadline.com.

Екипът

В продукцията се снимат и младите български актьори Елеонора Иванова и Димитър Николов. Партнират им също Ованес Торосян, Светлана Янчева, Малин Кръстев, Емил Каменов, Михаил Мутафов, Радина Боршош.

Специално присъединяване имат поп звезда от Blue - Лий Райън (The Heavy), Ники Уилан (Hall Pass) и Сейди Фрост (Quant).

Основният снимачен интервал завърши в България през лятото, след което последваха фотоси в Лос Анджелис и Лондон. Филмът към този момент е в постпродукция във Англия, описват от екипа.

Сюжетът

“Колело към Рая “ е драма-трилър, тук-там с сантиментални моменти и тънък британски комизъм. В него Ива, непокорно младо момиче (Елеонора Иванова), среща очарователно по-голямо момче (Димитър Николов). Той ѝ дава сили да се изправи против сериозните екзистенциални проблеми и да откри своя път в живота. Дали момчето, както той самият твърди, е падналият ангел Луцифер, изпратен да води Ива в нейната орис и да избави човешката раса? Или просто е вманиачен, подведен или рисков млад мъж? Това ще са въпросите, на които фенът ще търси отговор до самия завършек на кино лентата.

" The Wheels of Heaven е изпълнен напрегнато трилър, само че на моменти трогателна и прочувствена история за съзряването, както и едно любовно писмо до дявола, казва Бен Чарлз Едуардс.

" Вдъхнових се от обичания ми разказ на Марк Твен - " Тайнственият чужд “. Както там, по този начин и в нашия филм, преглеждаме дуализма сред положителното и злото, и изследваме по какъв начин тези понятия се свързват с живота, както и деликатния баланс сред тях ", добавя Едуарс. Той се базира на откъс от кино лентата: " Има мрак в най-добродетелните и светлина в най-покварените “. За мен беше чест да работя с толкоз надарени създатели, в това число с неповторимия Мики Рурк, който ни подари възхитително и шокиращо преобразяване в ролята на преподобния Бо Джаксън ".

Сбъдната фантазия

" Пренасянето на този многопластов роман на екрана беше трогателен развой. Достъпът до голям брой невероятни местоположения освен в моята родна България, само че и в Лос Анджелис и Лондон, ще донесе на кино лентата ни световна публика. Визията на Бен Чарлз Едуардс е завладяваща, а актьорският състав и целия ни екип са изключителни. Култовите английски артисти Гари Стреч (изпълнителен продуцент на филма) и Джеф Бел направиха забележителни функции, а това, че успяхме да притеглим именития Мики Рурк като централна фигура в историята ни е сбъдната фантазия. Операторът ни Денис Маден е същински вълшебник. Също по този начин съм разчувствана, че не преставам задачата си да представям три генерации български артисти на международната кино сцена ", коментира Деси Тенекеджиева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР